NASH'S RESIDENCE

Our client relocated from Frankfurt, Germany to Paradise Valley, Arizona.

The middle age couple with an ample social life and dedicated to event management wanted a design that focused mainly on entertaining; they coveted a living space that would bring the Valley of the Sun into their dining room, and share that ambiance with their European Clients.

By using a light colored pallet and Glass Pocket Doors we created an open airy crisp setting allowing the natural outdoor lighting to enter peacefully.

The project was a success, we accomplished a functional unique patio indoor living space.  

The feedback our clients got from the design where on the most part oriented to the beautiful Paradise Valley scenery of AZ and compliments to the mixture of a Contemporary style with a Modern touch.